Bröllopsklänningar

Visa upp dina bästa egenskaper med Bespoke bröllopsklänningar

Jakten på den perfekta brudklänning börjar med att veta din kroppsform och förstå vad som kommer att se bra ut på dig. Du kan köpa ett hundra brud tidningar och förälska sig med många vackra klänningar, men det betyder inte automatiskt att de kommer att vara rätt för dig. I stället för att köpa dyra, färdiga designer klänningar, välja skräddarsydda bröllopsklänningar i stället. En skräddarsydd klänning kommer inte bara ge dig en one-of-a-kind utseende på din speciella dag, men kommer också att framhäva dina bästa egenskaper och göra dig ännu mer imponerande. För att börja sökandet efter din perfekta klänningen finns det några enkla tips att följa, beroende på kroppsform.

Botten-tunga och päronformad

Bottentunga brudar måste ta fokus från sin nedre halvan och mot deras övre halvan. En axelbandslös balklänning med en klassisk älskling halsen gör detta trick perfekt. Det accentuerar klyvning, och den fullständiga kjol döljer botten helt och även lägger en illusion av kurvor. Off-axeln skräddarsydda bröllopsklänningar med en utsvängd kjol också lägga mer kurvor. När det gäller tyg, bottentunga brudar behöver dra sig undan från ett hölje stil eller en hel del drapering, eftersom dessa lägga till volym till redan uttalade höfter. Satsa på enklare mönster och lägga till en lekfull skärp att lägga till några “glans” till klänningen.

Top-tunga och breda axlar

Top tunga kan hänvisa antingen byst området, eller det kan också innebära att ha breda axlar. Helst skräddarsydda bröllopsklänningar för topptunga brudar behöver för att skapa kurvor och undvika alltför mycket fokus på toppen. Du kanske tror att dölja breda axlar med en ärm klänning gör detta, men det är faktiskt raka motsatsen. I stället bör brudar med breda axlar välja en sexig grimma-top eller en axlade klänningar. Off-the-axeln långärmad stilar också smickrande. Samtidigt, för dem som vill dölja en del klyvning och vara lite mer blygsam, med en spets illusion halsen är ett smart drag. Spetsen täcker upp bysten området men fortfarande ser elegant sexig.

Lean och Straight

Brudar som är magert kan ha roligast när det gäller att välja utformningen av sina skräddarsydda bröllopsklänningar. De måste dock vara försiktig med att välja en rak, figursydd klänning som inte kommer att ge dem kurvorna de vill. De som vill visa upp sin magra kropp kan fortfarande göra det, men genom att göra avkall på andra element i klänningen. Till exempel, i stället för en rak silhuett, välja en passform-och-flare stil för att markera en liten midja och ge en illusion av hela höften. En Cinched midja parat med en full kjol gör samma trick. För dem som har en lång överkropp, är ett sätt att minimera denna funktion för att gå för en flödande imperium skuren klänning. Layered charmeuse eller en tyllkjol kommer också att lägga några kurvor och skapa en vacker siluett samtidigt.

0 Comments
Share

Naomi Cruz