Bryllupskjoler

Pas på billige bryllupskjole konservering

1Du kan finde diskonteret bryllupskjole konservering tjenester mange steder. Nogle gange er det en lokal tør-cleaner tilbyder specials. Nogle gange vil du se annoncer i blade eller på internettet for $ 69 eller $ 99.

Læs det med småt! Uvægerligt de lave priser tilbud er faktisk ikke til kjole konservering, de er kun til kassen. De kalder det en bryllupskjole konservering boksen og så er du ansvarlig for rengøring din kjole dig selv og så kan du bruge denne “særlige” boksen for at det i.

Sommetider disse særlige priser vil være for en “gør det selv” rensesæt. Det vil omfatte opbevaringskasse, nogle syrefri væv eller musselin at ombryde bryllupskjole i, måske endda et hjem renseri pakke til brug i dit hjem tørretumbler.

De fleste af disse særlige priser gør det selv rengøring og eller opbevaringskasser er fundet på eBay. De ligner rigtige konservering kits, men ikke er det.

Når man sammenligner du opdage, at ægte bryllup kjole konservering kits indeholder alt hvad du har brug for at tage sig af din bryllupskjole. Du sender din kjole til virksomheden skal hånden inspiceret af specialuddannede teknikere. De vil være særlig opmærksom på sømmen og toppen af ​​overdelen områder, rengøring dem i hånden.

Spot rengøring vil blive gjort for alle pletter. Og de vil bruge en speciel “anti-sukker” behandling for din kjole. Denne behandling fjerner rester fra vin, sodavand, kage og mad, der kan være på din kjole. Disse pletter vil gul hurtigt, hvis den ikke behandles ordentligt.

Din lokale tør-renere kan ikke gøre dette. De service og kvalitet er begrænset.

Professionel bryllupskjole konservering kan koste så meget som $ 490, men normalt gennemsnit mellem $ 125 – $ 189. Vær forsigtig og ikke over løn for at have din kjole bevaret. Mange online hjemmesider tilbyder præcis den samme service til forskellige priser. Tjek det ud forsigtigt – ingen mening at betale mere for den samme service.

Vælg en bryllupskjole konservering virksomhed, der har været i branchen i lang tid. Du ønsker et selskab, der har et godt ry, og en virksomhed, der tilbyder et minimum 20 år garanti med deres service.

0 Comments
Share

Naomi Cruz