Brudepige Kjoler

Elegant blush brudepige kjoler

1En af de mest trendy farver til brudepige kjoler i år er knap en farve på alle. Soft blush er varmt i år for ledsagere, da det er et centralt fokus for neutrale tendens i bryllup påklædning. Lær mere om de elegante nye blush brudepige kjoler.

Blush er sådan en blød og æterisk farve, at det kunne fungere godt for mange forskellige stilarter af bryllupper. Hvis dit bryllup vil være formel, kigge efter kjoler i en struktur med nogle glans. Klassiske satin kjoler til brudepiger er perfekt til en aften bryllup i alle farver. Lyset tone i blush ville gøre satin kjoler ideel til en formel dagtimerne bryllup, da en dyb farve virker for dyster, men en let stof virker for afslappet. Slutte det med smukke krystal brudepige smykker sæt og metalliske bronze sko.

For en meget moderne og smart look, tjek blush farvet brudepige kjoler i en tætsiddende silke charmeuse. Lange kolonne kjoler i blush ville være fantastisk med en interessant detalje som en snoet strop på bagsiden. Eller vælge korte og frække Charmeuse kjoler til en meget opdateret stil. Holde det fra at være for sexet ved at vælge blush brudepige kjoler med et imperium taljen og en samlet nederdel, lidt ligesom en babydoll stil. Lad hver brudepige vælge sine egne sko i hendes yndlingsfarve; når kjoler er neutrale, er det den perfekte undskyldning for at eksperimentere med chartreuse satin sandaler eller flotte aubergine silke lejligheder.

Omkring bruden med en sværm af damer i en blød farve som blush er en meget romantisk effekt. På grund af dette, neutrale farvede brudepige kjoler i en floaty stof fungerer særlig godt. Kig efter blush netto kjoler i stil med Vera Wang er dekonstruerede brudekjoler til denne sæson. De er begge overjordisk og ultra-moderne på samme tid. For at holde damerne fra flydende væk helt, tænke på at tilføje i nogle sorte accenter til at fungere som visuelle ankre. Et sort bånd i taljen eller en klynge af sorte fjer i brudepiger ‘hår ville være fantastisk og uventet.

Organza og chiffon er smukke stoffer til blush brudepige kjoler til sommer bryllupper. Chiffon egner sig til en strømmende Grecian gudinde virkning, når parret med en lys farve som blush. Det ville være meget smuk, når det gøres i et af de ene skulder silhuetter, der er så populært lige nu. Kig efter sæt brude smykker som funktionen lange stilethæl dråbe øreringe og flere armbånd for at afslutte look. Flade minimalistiske sandaler er den ideelle fodtøj til gudinden look.

En mere sprød og klassisk stil kan skabes ved hjælp af blush farvet organza for brudepige kjoler. Simple stropløs kjoler med A-line nederdele ville være elegant og underspillet til brude fest. For at holde de klassiske linier og neutrale farver vises kedeligt, tilføje interesse med tilbehør. Den lagdelte perlekæde udseende, som er meget på mode lige nu ville være en stor kontrast til de skarpe kjoler og ville give hver brudepige til at personliggøre sin kjole. Da det viser sig, blush er en meget alsidig brudepige kjole farve med en bred appel.

0 Comments
Share

Naomi Cruz