Trouwjurken

Designer trouwjurken voor stijlbewuste bruiden-to-be

De traditionele witte bruiloft werd populair in Amerika na de Tweede Wereldoorlog. Geïnspireerd door Koningin Victoria’s 1840 huwelijk met prins Albert, de term beschrijft de standaard routine voor een formele ceremonie in het Westen. Dit algemeen opgenomen een uitgebreide kerkdienst gevolgd door een extravagante receptie. Maar, zijn de dingen een beetje veranderd sindsdien.

Omdat de kosten blijven stijgen, heeft de bruiloft industrie trok een aantal van ‘s werelds meest getalenteerde ontwerpers. In feite zijn de meeste van de top namen bieden nu trouwjurken. Dit is een goede zaak. Professionele naaisters hebben herzien en vernieuwd moe Bruidsmode dat vrijwel onaangetast was geweest voor decennia. Hier zijn een paar opmerkelijke veranderingen die ze hebben ingeluid.

Nieuwe kleuren

Ontwerpers zijn tegen de idee dat wit is de enige aanvaardbare kleur voor trouwjurken voor decennia. Ze had niet veel succes tot voor kort. Vanwege de stijgende kosten, zijn meer en meer paren van plan outdoor zaken. Beach en achtertuin ceremonies zijn vrij vaak deze dagen, omdat ze helpen jonge koppels besparen duizenden dollars in vergelijking met meer formele gebeurtenissen. Ze geven ook de bruid de mogelijkheid van het dragen van een minder traditionele kleding.

Terwijl wit is nog steeds de meest voorkomende kleur, roze en rode toga’s zijn gegroeid in toenemende mate populair voor outdoor ceremonies. Een shopper kan zelfs in staat zijn om meer exotische kleuren zoals bruin en blauw vinden op haar lokale bruids boutique, magazijn, of salon. Deze kleuren worden meestal alleen gedragen op minder formele
zaken.

Zoals je zou verwachten, is een traditionele bruiloft vereisen een witte jurk. Maar het is nu volkomen aanvaardbaar om off-witte kleuren te dragen in plaats van de zuivere schaduw. Kleuren zoals ivoor, crème, en champagne bieden formele bruiden iets nieuws. Op zijn minst, ze geven hen de mogelijkheid om te kiezen voor een tint die niet zal hen keek uitgewassen.

Lengte

Voor de meeste van haar geschiedenis, heeft de bruidsjurk een uitgebreide, vloer-length nummer met een zware trein geweest. Maar omdat veel ceremonies nu worden gehouden in het gras of op het zand, zijn deze vegers uit de mode geraakt.

Moderne bruiden-to-be zijn op weg naar jurken die niet op de grond vallen. Thee lengte en ballerina hemlines zijn gegroeid meer populair omdat ze de enkels en de voeten te bereiken. Ze zijn elegant en aantrekkelijk zonder omslachtig of overdreven.

Materiaal

Velvet, kunnen satijn, zijde en ziet er geweldig uit te komen door het gangpad, maar ze zijn zware stoffen die niet ademen dat alles goed. Kortom, ze beginnen wegen op de drager na enkele uren. Dansen de nacht weg en over het algemeen gewoon genieten van de bruids receptie zijn moeilijk in een heavy nummer dat houdt in warmte. Dat is de reden waarom veel bruiden veranderen in een tweede jurk, nadat zij de formele foto’s hebt genomen en een paar langzame nummers gedanst.

Jurken die zijn gemaakt van lichtgewicht stoffen zoals douppioni en porselein zijde zijn veel koeler en veel gemakkelijker om te bewegen in dan zwaardere materialen. Afhankelijk van de locatie, kan het ook een goed idee om te gaan met een kortere jurk te zijn. Niet alleen zijn ze minder duur, maar ze zijn ook veel gemakkelijker om te dansen in.

0 Comments
Share
Tags:

Naomi Cruz